Ismerd meg a legújabb Növénytermesztési technikákat

A ModernGazda Klub jelenleg zárva van. Most azon dolgozunk, hogy a nyitásra minél több, és minél hasznosabb anyagokkal találkozhass…

Klikk az alábbi gombra, és értesülj elsőkézből arról, amikor megnyitjuk a Klub kapuit.

Csatlakozom a Klubhoz!

A MG KLUB ABBAN SEGÍT, HOGY MEGNÖVELD A TERMÉSEDET

ÍME, A NÖVÉNYTERMESZTÉS TUDOMÁNYÁNAK TELJES TÁRHÁZA:

Exkluzív tananyagok és személyre szabott válaszok, amikkel egy csapásra megnövelheted a bevételeidet…

  • Egyetlen könyv áráért egy egész könyvtárat kaphatsz. Nem csak elméleti tudást szerzel, hanem konkrét kivitelezési terveket és segítséget a megvalósításhoz

  • Nem kell többé a megérzésedre hagyatkoznod. A kérdéseidre a Klub többi tagja és Mi is szívesen válaszolunk, az erre a célra létrehozott Facebook csoportban!

  • Telefonos segítség 2 havonta! Klubtagként lehetőséget kapsz arra, hogy 15 percen keresztül telefonon tedd fel nekünk kérdéseidet gazdaságoddal kapcsolatosan.

  • 20% azonnali kedvezmény: A Klubtagok minden tananyagunkból és mérőműszerünkből 20% kedvezményt kapnak, így a tagsági díj már egy vásárlás után megtérülhet.

Elmélkedés helyett modellezd le Tőlünk

azt, ami működik!

A Modern Gazda Klub egy zárt online felület, egy online kincseskamra, melybe felhasználónév-jelszó párossal tudsz belépni. Ebben a kincseskamrában őrizzük az alábbi kivitelezési terveket, melyekhez folyamatosan, havonta újabbakat készítünk, a régieket pedig frissítjük, karban tartjuk.

Ezeket a kivitelezési terveket IS megkapod,

ha klubtag leszel

Hogyan végezd el és értelmezd a talaj EC méréseidet?

Az EC mérés a modern tápoldatozás és talajművelés alapja. . Megmérve az EC értéket, egyből át lehet vezetni műtrágya mennyiségre, ezáltal pontosabban adagolni azt. (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

Hogyan végezd el és értelmezd a talaj pH méréseidet?

A lead magnet segítségével bárkiből ki tudod “csalni” az email címét, ráadásul úgy, hogy imádni fog téged. Ez az anyag megreformálja az email cím gyűjtésed! (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

Így állítsd be az öntözőrendszeredet, hogy pénzt spóroljon neked

Ajtóstul a házba, egyből eladni a legdrágább terméket? Á-Á! Kell egy csali, ami megfogja a 21. század vevőjét és behúzza a kosárba… (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

Ezek a kivitelezési tervek azért roppant értékesek egy olyan mikrovállalkozónak mint TE, mert csináld magad, készre szerelt segítséget, sablonokat adnak az növénytermesztésed gatyába rázásához. Dupla olyan gyorsan haladhatsz, töredékére csökkentve a bukdácsolást. Azt csinálhatod ami működik, ami növeli a termést.

Így egyszerűsítsd a pH és EC méréseidet tápoldatokban

Ha eddig siralmasan szerepelt a feliratkozó oldalad, akkor nagy eséllyel nem vetted figyelembe azt a 12 kritériumot, amit ez a kivitelezési terv elmagyaráz neked. (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

Hogyan automatizáld a méréseidet, hogy több időd legyen?

Mit szólnál egy 19 lépésből álló formulához, amivel ezután BÁRMIT el tudsz adni? Ez nem álom, tényleg pár kattintásra vagy csak tőle… (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

Hogyan végezz talajanalízist? Nitrogén, Foszfor, Kálium mérés talajban Rapitest készlettel

Ezt az anyagot kizárólag nyugtató bevétele után nézd meg! Felmegy a vérnyomásod ha rádöbbensz mennyi pénztől estél eddig el… (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

GRÁTISZ meglepetés, hogy a Modern Gazda Klubban, az állandóan frissülő és gyarapodó kivitelezési tervek mellett, van egy haladó, labor szekció is. Itt havonta olyan videós tippeket, ötleteket adunk pl. marketing témában is, amikkel kilométerekkel megelőzheted a konkurenciádat…

Mezőgazdasági Marketing alapjai

Ebben a videóban egy olyan egyszerűen és gyorsan kivitelezhető módszert fogok neked mutatni, amivel azonnal érzelmi kapcsolatot tudsz majd építeni a listádra feliratkozó emberekkel.

Hogyan add el a termékedet az interneten?

Nézd meg azt az esettanulmányt ami részletesen bemutatja azt a kuponos módszert ami megduplázta az eladásainkat és több milliós bevételt hozott.

[EC és pH térképezés] – Így készítsd el egyszerűen

A videó a jövő, pláne ha online eladásról van szó. A videót kismilliárd helyen lehet használni az értékesítés során, ebben a kivitelezési tervben pedig erre tanítunk meg, hogyan készíts profi élő videót.

Cégépítés – Vállalkozásfejlesztés a mezőgazdaságban

Mi az, amit tudnod kell a Mobilgeddonról és az igazi hátrányairól a büntetésen felül? +1 tipp a “mobilos látogató vásárlásról”, amivel 2 millió forintot kerestünk.

Honlapkészítés marketing központú gondolkodásmóddal

Részletesen bemutatjuk neked azt, hogy mi milyen eszközökkel, szoftverekkel készítjük ÓRÁK alatt, saját kezűleg a pénzt termelő honlapjainkat.

Talajanalízis II – haladóknak. – Mérések kivitelezése fotométerekkel.

A vásárlásra kiéhezett látogatók mind AdWords-ből jönnek. Feltéve ha használod és jól van beállítva, jó hirdetésekkel… Ez a kivitelezési terv abban fog segíteni, hogy jól használd!

Csatlakozás a ModernGazda Klubhoz

– Mit kapsz Klubtagként, és mennyibe kerül mindez? –

A Klubtagsággal a következő előnyöket kaphatod meg:

Termés és profitnövelő tananyagok

Azonnal megvalósítható stratégiák és kivitelezési tervek, és havonta legalább még 2 új exkluzív tudásanyag.

Belépés a MG Klub zárt Facebook csoportjába

Ahol hozzád hasonló növénytermesztők osztják meg tapasztalataikat, és válaszolnak a kérdéseidre

Telefonos konzultációs időpontok

Két havonta egyszer 15 percet csak a Te cégedről beszélgetünk veled, és segítünk Neked.

20% kedvezmény minden termékünkből

Lesz egy privát webáruházad, ahol mindig mindent a piaci ár alatt kapsz meg. Ez azért elég király, nem?

Klubtag szeretnél lenni? Van egy előfeltétele.

– Nem engedünk be akárkit. –

Ahhoz, hogy beléphess a klubba először meg kell vásárolnod

– Ezt a könyvet–

  • Hiánypótló kézikönyv növénytermesztőknek. Megkapod azt a tudást, amit mi évek kemény munkájával szereztünk meg.

  • Kivitelezési tervek, 60 oldalon, szájbarágva

  • Ennyire még soha nem volt egyszerű meggazdagodni a növényeidből.

Hova küldhetjük a Te példányodat?
↓ ELŐRENDELÉSI AKCIÓ ↓

Az első 500 példányból 1 darab féláron, díjmentesen leszállítva lehet a Tiéd!

Kérem a könyvet!

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTUK

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak a klubbal kapcsolatban.

A MG  Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Modern Gazda Klub anyagaidat.

A Modern Gazda Klub havi anyagait minden hónap elsején fogod tőlünk megkapni. Minden hónap elsején kapsz majd tőlünk egy emlékeztető e-mailt amiben jelezzük, hogy elérhetővé vált számodra az új havi anyag. A Modern Gazda Klubba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.

A Modern Gazda Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz megnézni egy cikket.

A csatlakozásod utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyádról a pénzt minden hónapban.

A Klubtagságod havidíja fix, minden hónapban nettó 4.900 Ft (bruttó 6.223 Ft), nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Ameddig Klubtag vagy nálunk, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok Klub anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A  Klub anyagait mindig úgy készítettük el, hogy az a leghatékonyabb haladást tegye lehetővé számodra. Vannak olyan anyagok, amik élő videósak, vannak képernyővideós oktató anyagok és vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarunk számodra.

A  Klub havi anyagait mi, azaz Dr. Kovács István és Ifj. Kovács István állítjuk össze, saját növénytermesztési vagy online értékesítési tapasztalatainkat, tudásunkat és ötleteinket felhasználva.

Minden hónapban a havidíja 30 napos fordulópontján kerül terhelésre a kártyád és kerül levonásra az adott hónap havidíja. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor elégséges ha írsz nekünk egy e-mailt a hello@moderngazda.hu e-mail címre és mi 1 napon belül töröljük a klubtagságodat. Ekkor a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni.

Ha bármi egyéb kérdésed felmerül, ami visszatartana attól, hogy csatlakozz a Modern Gazda Klubhoz, írj nekünk bátran a hello@moderngazda.hu email címre.

Csatlakozni akarok a klubhoz!