1 év alatt több mint 2000 zöldség és virágtermesztő kedvenc olvasmányává vált ez a könyv – Te se hagyd ki!

A precíziós gazdálkodás itt kezdődik.

  • A legtöbb gazda rengeteg pénzt bukik csak azért, mert néhány egyszerű mérést nem végez el.
  • Bizonyított, legalább 6 alap mérést, ha elvégez a gazdálkodó, akár 1,5 szer magasabb profitot termel gazdasága – Hogyan? – Válasz a könyvben!
  • Spórold meg az évekig tartó kísérletezgetést, és csináld jól azonnal!

  • Ne a szomszédtól lesd el titkokat, olvasd ki a könyvünkből.

  • 60 oldalon választ kapsz arra, mit, hogyan mérj, milyen műszerrel, hogyan értékeld ki az eredményeket, mindezt „szájbarágva”, egyszerűen, érthetően.

Kérem a könyvet!

Miért kell Neked méréseket végezned? 

Mert a kutatások szerint, a megfelelő mérések beiktatásával
sokszorozható a terméshozam. Folytasd az olvasást, és elmondom hogyan.

Nézzünk néhány példát

1.Példa. Talaj pH mérés segítségével növelheted a terméshozamot

A talaj pH értékét optimális szinten kell tartani, mert ha nem így van, drasztikusan csökken a terméshozam. A mellékelt rajzon tudományosan mért eredmény a szamóca terméshozamáról. Ha a talaj pH értéke 4,8 és 5,9 között van, akkor a terméshozam 20 t/ha felett van, de ha túl savazzuk a talajt, akkor lecsökken 15 t/ha alá. Vagyis ugyanazért a munkáért, ha mérünk, 20 t/h termést szedünk le, vagy ha nem mérünk, akkor akár csak 12 t/h-t. Ez már 40% veszteség! Mérések nélkül ezt nem tudjuk irányítani!

De mérésekkel igen!

 

2.Példa. A csepegtetős öntözés és tápoldatozás mérésekkel kombinálva növeli a tápanyagok hasznosítását, terméshozamot, profitot

A csepegtető lyukak alatti tápanyag és nedvességtartalom eloszlása nem egyenletes. A mellékelt ábra illusztrálja, hogy a csepegtetők alatt hogyan oszlik el az EC érték és a megfelelő nedvességtartalom az öntözés után. Ha nem mérjük, észre sem vesszük, hogy a tápoldattal kivitt és a talajban kötött tápanyagokat már a gyökérzóna alá mostuk, így az már nem táplálja a növényünket. Ez természetesen csökkenti a növény lehetőségeit a növekedésre, mivel a talajból eltűnik a tápanyag. Miért dolgozzunk hiába? Miért vigyünk ki a többlet tápot, amikor nem jut el a gyökérig?

Mérjük, ellenőrizzük mérésekkel és pontosan állítsuk be a rendszerünket!

3.Példa. Az NPK arány folyamatos ellenőrzése a gyökérzónában, segít helyesen táplálni a növényt, azt adni neki, ami az adott növekedési fázisban kell!

A növénynek változó arányban van szükségük nitrátra (N), foszforra (P), káliumra (K) kiültetéskor, növekedéskor, virágzáskor és terméshozamkor. A mellékelt ábra bemutatja ezt a paradicsom esetében, de minden növény egyedi igénnyel bír. Egyszerű tesztkészlettel elvégezhető az NPK arány mérése a talajban, és akár hetente korrigálva tápoldatunk összetételét, optimálisan táplálhatjuk növényünket. Ne vigyünk ki több nitrogént, foszfort, vagy káliumot, mint amennyi kell a növénynek! De ehhez meg kell mérni nem csak a talaj EC értékét, de az NPK eloszlást is. A gyakorlott gazdák is meg voltak lepve a kapott eredményeket látva. Nem is gondolták, hogy nem az van a talajukban, amit kivittek, mert egyik esetben kimosta az eső, a másik esetben mélyebb rétegekbe mosta az öntözés, vagy a növény nem azt a tápanyagot fogyasztotta jobban, amit bevitt. Csak ha mérünk, akkor tudjuk irányítani a folyamatokat, nem csak haladni az árral.

Nem a több munka a válasz… hanem ha OKOSABBAN dolgozol.

 Nagyapáink ugyan nem mértek, de csak azért, mert nem voltak rá eszközeik. Neked megadatik az, amiről ők még álmodni sem mertek. Rajtad áll, mit kezdesz vele, és mennyit hozol ki a munkádból.

Miről szól a könyv?

 Azokról a mérésekről, amiken a terméshozamod áll vagy bukik  (pH/EC/Talajnedvesség/NPK).

A könyvből megtudod:

  • hogyan válassz megfelelő mérőműszert (hogy ne verjenek át az értékesítők),
  • hogyan kell egyszerűen, de precízen kivitelezni a méréseket,
  • miért és hogyan kalibráld be a műszereidet,
  • hogyan kell elemezni a mérési eredményeket,
  • hogyan kell optimalizálni a növénytermesztési folyamatokat a méréseid alapján.

 

A könyv nem lesz tele vontatott bevezetésekkel, sem pedig túl tudományos okoskodással. Csak a színtiszta lényeg, amire Neked is szükséged van (szerintem csak akkor értesz valamihez igazán, ha azt megtudod fogalmazni a lehető legegyszerűbben…).

Nem spóroltuk ki a pénzt a dizájnt tervező művésztől sem, ezért szép színes képekkel, vastag papíros minőségi nyomtatással, egy különleges minőségű kézikönyvet kapsz a kezedbe. Könyvünk elolvasása után rájössz, hogy lehet egyszerűen, élvezetesen is tanulni, nem úgy, mint az az iskolában volt.

Elnézést, hogy fel kell hoznom, de mérések nélkül nem leszel versenyképes. A modern nyugati mezőgazdaságokban, ahol a terméshozamok néha sokszorosa a hazaiaknak, már több mint húsz éve alkalmazzák a rutin méréseket kis kézi műszerekkel. És nálunk is egyre többen. Ezt mutatja az érdeklődés a könyvünk iránt.

2017 Februárjában kaptuk meg a nyomdából az első 2000 db-t és 2018 Januárjában megrendeltük az újabb 2000 példányt. Tehát már több mint 2000 gazda használja a könyvünkben összegyűjtött tudást.

És te?

Te tudáspárti vagy? Bízol a tudás erejében?

Bízol önmagadban? Mersz a tudásba fektetni, akár ilyen kis összeget, mint ez a könyv megvásárlása?

Meggyőztetek. Kérem a Könyvet!

⇣ Ők már elolvasták ..⇣

Diczkó László –
világbajnok chili termesztő

További Olvasói Vélemények:

Mit ad Neked az EC mérés?
(ez csak 1 paraméter a 6-ból amit tanítunk!)

Ez vár Rád is, Ha
NEM Mérsz

Talaj EC mérés

Nem tudod mennyi tápanyag van a talajodban, nem ismered a reális helyzetet, ezért csak  a tanácsadód ajánlataiban bízol.

Mérés nélkül nem tudod hogy keveset, vagy sokat vittél-e ki a drága műtrágyából, ezért csökken a terméshozamod, nő a kiadásod.

Tápoldat EC mérés

A tápoldatodat csak recept alapján tudod készíteni, ami EC kontroll nélkül hibás értékekhez vezet. Mivel a  műtrágya magába szívja a nedvességet, ezért a nedvességtartalma változhat idővel, és a kimért értékeid nem lesznek pontosak. 

Az oldáshoz használt víz EC értékét is figyelembe kell venned, de Te nem teszed, mert nem mérsz 🙁

Öntözővíz EC mérés

Nem tudod mennyi sót tartalmaz az öntözővized, ahogy azt sem, hogy mennyi só kerül ki naponta a földedre, ezért újra meg újra

károkat okozol magadnak, és a növényeidnek.

Ilyen szép életed lesz,
Ha Mérsz

Talaj EC mérés

Pontosan tudod, milyen szinten van a tápanyag ellátás a kertedben vagy talajodban, ezért

csak akkor és annyit tápot viszel ki, amikor kell a növénynek, ezért nő a terméshozamod, és csökkennek a kiadások.

Tápoldat EC mérés

A tudományosan megalapozott EC értékeket be tudod állítani, ami a növényednek jó. NAGYON JÓ! 🙂 

Ezért elérhető számodra az optimális tápanyagellátás, nő a hozamod és a profitod.

Öntözővíz EC mérés

Tudod az öntözővized minőségét, és Te Kontrollálod a só kivitelt a földre!

Javítani tudod az öntözővized minőségét (hogyan? – a könyvben erre is van válasz) ,  és a növényeidnek a megfelelő környezetet biztosítani.

⇣ Kik vagyunk mi?  A videóból kiderül… ⇣

Megadom a címem, Ide Küldjétek!

Hova küldhetjük
a Te Példányodat?

Már becsomagoltuk neked, hova küldhetjük futárral, 48 órán belül?

* Figyelem! A könyvet utánvétellel lehet kifizetni ( a futárnak fizetsz készpénzzel vagy bankkártyával –  ha működik a beolvasója (:  )

Itt olvashattad cikkeinket, publikációinkat mezőgazdasági témákban

Mi van még a könyvben?

Mint a fenti táblázat is mutatja, csak az EC mérés beiktatása, egy teljesen más szintre emeli a növénytermesztő munkánkat.

Az érzések és tapasztalat helyett a folyamatos kontroll lép életbe.

Ez az egész kicsit olyan, mint amikor tételesen vezetjük a kiadásainkat vagy költekezünk gondolkodás nélkül. Mindenki tudja, hogy mihez is vezet a kontrollálatlan költekezés. Akkor miért tesszük ugyanezt a drága műtrágyákkal, tápoldatokkal?

A könyvünkben az EC- mérésen kívül elmagyarázzuk a pH-mérés fortélyait, a talaj nedvességtartalmának a mérését, ami is ÓRIÁSI lehetőséget rejteget, nem beszélve a nitrogén, foszfor, kálium szint méréséről a talajban.

Összesen  6 ( HAT ! ) mérési módszert írtunk le aprólékosan, “szájbarágósan”, minden fontos dologra odafigyelve. Mindez nagyon hasznos tudás főleg egy kezdőnek, aki még soha nem alkalmazta a méréseket.

Az első fejezetet elolvashatod  itt is: 

[/fusion_builder_column/]

 

“Hogyan jut el hozzám a könyv, és mennyiért?”

A Pénztermelő Növénytermesztés könyv ára 2490 Ft (ellenőrizheted majd a könyv hátoldalán). Ilyen árban veheted meg a könyvesboltokban, például a LIBRI-ben ).

Kiszállítás futárszolgálattal a te címedre, utánvételes fizetéssel – 1450 Ft.

Tehát a csomag értéke 3 940 Ft!

RENDELD MEG ITT:

https://www.gazdauzlet.hu/Penztermelo-novenytermesztes-kezikonyv-gazdaknak

Ha megrendeled most a könyvet, akkor futárral házhoz szállítva megkapod!

Szerezd be most, hogy mielőbb használhasd azt az óriási tudáshalmazt, amit a könyvből megkapsz.

2490 Ft

+ 1450 Ft utánvételes szállítási költség

Hol az űrlap? Vásárolni akarok.

Aki precizíós gazdálkodást akar, az már olvassa a könyvünket. Te mikor fogod?

Teljeskörű garancia

Hogy ne kételkedj abban, hogy ez életed egyik legjobb befektetése, garanciát vállalunk a tartalomra, a minőségre.

Ha a könyvet elolvasva úgy érzed, hogy nem erre számítottál, akkor írj nekünk egy emailt és visszafizetjük neked a teljes vételárat, és még futárt is küldünk a könyvért, hogy ne neked kelljen ezzel foglalkoznod.

Így konkrétan semmilyen többlet költséged nem keletkezik, ha vissza akarod küldeni, és így a vásárlásod tökéletesen kockázatmentes. Igényeld a könyvet nyugodtan.

Eddig ezt a garanciát 3 ember kérte a 2000 példányból! 

Bátran merjük állítani, tényleg odatettük magunkat az írásnál, tényleg elképesztő tudásmennyiséget kapsz. Tegyél minket próbára!

Vissza a vásárláshoz!

Gyakori Kérdések

A könyvet futárszolgálat fogja Neked házhoz szállítani utánvétellel, vagyis a futárnak kell fizetned.

Kérlek pontos szállítási címet adj meg, és javaslom megadni egy e-mailt és telefonos elérést is, hogy a futárszolgálat tudjon értesíteni sms-ben vagy e-mailben a csomag érkezéséről.

A könyvet a megrendeléstől 48 órán belül adjuk át a futárnak. Általában 2 munkanap alatt kiszállítják.

A könyv értékét utánvétellel tudod kifizetni, vagyis a pénzt a futárnak kell majd odaadni.

Nem, nincs semmi rejtett költség, szállítási költség, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű megrendelő űrlap.Csak annyit kell fizetni, amit megrendeltél.

Természetesen. Amint megrendeled a könyvet, egyből kapni fogsz egy elektronikus számlát a vásárlásodról a megadott e-mail címedre. A számla utánvételes fizetést ír elő. Nem kell utalni, hanem majd a futárnak fizetni.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél a könyvvel, azonban ha mégsem leszel az, ebben az esetben írj nekünk egy e-mailt a hello@moderngazda.hu e-mail címre és mi  futárt küldünk a könyvért, és visszautaljuk neked az árát.

Természetesen. Add meg a számlázási adataidnál a céged nevét, a többi már a könyvelőd dolga 🙂

Igen. Vedd ki a pipát onnan, hogy megegyeznek a számlázási és szállítási adataid, és akkor megjelennek az űrlap rejtett mezői, ahol megadhatod a szállítási adatokat.

Vissza a vásárláshoz!