A MEGJELENÉS UTÁNI 1,5 HÓNAPBAN 1000+ PÉLDÁNY TALÁLT GAZDÁRA

Ezt hívhatjuk már bestsellernek 🙂

Főzz Pálinkát Egyszerűen
A könyv, ami megtanít az ÚJ modell szerinti pálinkafőzés_re és megmutatja hogy mit csinálnak jól a versenygyőztes pálinkák mesterei.

Kérem a könyvet!

Mit gondol Raffai Attila, a zentai Szent Miklós Pálinka Lovagrend tagja a könyvről?

” A munkafüzet rámutat a precíz pálinkafőzés ideológiájára kezdve az alapoktól, a gyümölcs ellenőrzésén, a cefrézésen, a pektinbontók és az élesztők alkalmazásán, a pálinkafőzésen és a szeszfok beállításán keresztül, egészen a pálinka pihentetéséig. A kézikönyv tanulsága véleményem szerint abban is rejlik, hogy felhívja a pálinkafőzők figyelmét a pálinka hibáira, és azok kezelési módjára.

Kiváló, hasznos és praktikus tudást biztosít a kezdő és a tapasztalt pálinkakészítők számára. A könyvnek köszönhetően elsajátított tudás gyakorlati alkalmazásával minőségesebb, ízletesebb pálinkát lehet készíteni. “

Raffai Attila
a zentai Szent Miklós Pálinka Lovagrend tagja

raffai-attila

Mégis mi ez az Főzz Pálinkát Egyszerűen kézikönyv???

Ez a könyv a kezdő magyar pálinkakészítők varázsollója.

Könyörtelenül lenyesi a költséges bénázásokat és tűhegyesen mutat rá, hogyan kell kiváló pálinkát készíteni, otthon, tréningek nélkül.

 • Egyedülállóan segít az elrontott pálinka kijavításában!
 • Kivitelezési tervek, 30 oldalon, szájbarágva
 • Elmondjuk, hogy mit tegyél, te kivitelezed és minden tökéletesen működni fog!

Hova küldhetjük a Te példányodat TELJESEN INGYEN?

(Csak annyit kérünk, hogy a szállítás önköltségét futárral Te álld, oké? 🙂 )

Kérem a könyvet!

a

EGÉSZEN PONTOSAN MIT FOGSZ TALÁLNI A KÉZIKÖNYVBEN?

a

Lépésről-lépésre segítséget nyújtó útmutatót és kivitelezési terveket.

A pálinkafőzés sem bonyolultabb mint összeszerelni egy IKEA-ban vásárolt bútort, legalábbis ha van hozzá egy részletes útmutatód!

Részletes Tartalomjegyzék:

 • 0. lépés – Alapanyag előkészítése
 • 1. lépés – Gyümölcs minőségellenőrzése
 • 2. lépés – Cefre savazása pH mérővel
 • 3.lépés – Pektinbontó alkalmazása
 • 4. lépés – Élesztővel való beoltás
 • 5. lépés – Élesztőtápsó hozzáadása
 • 6. lépés – Cefre erjesztése
 • 7. lépés – Pálinkafőzés – a cefre lepárlása
 • 8. lépés – A pálinka szeszfokának beállítása
 • 9. lépés – A pálinka “pihentetése” és érlelése
 • 10. lépésre reméljük nem lesz szükség

  / A pálinka hibáinak a kijavítása /

pálinka főzés

2 db különleges BÓNUSZ a könyv mellé,
amiket fizetés után AZONNAL elérsz!

cefre kémia

1. Bónusz: Cefre Kémia

Adunk Neked egy olyan átfogó elemzést a cefrében végbemenő kémiai folyamatokról, amivel még jobban bele áshatod magad az általunk imádott nedű elkészítésének hátterébe.5.000 Ft helyett AJÁNDÉK

unnamed33

pálinka lepárlása

2. Bónusz: A lepárlás fizikája

Ebben az elemzésünkben magáról a pálinkafőzésről tudhatsz meg eddig nem ismert kulisszatitkokat és érdekességeket, ami nagy segítség lesz számodra a következő főzéskor. 5000 Ft helyett AJÁNDÉK

a

“Kik vagytok és miért értetek a pálinkafőzés hez?”

a

333

aaa

Üdvözöllek, a nevem Dr.Kovács István,

a kémiai tudományok kandidátusa vagyok, és fiammal együtt már több mint tíz éve forgalmazunk mérőműszereket a mezőgazdaságban és az iparban dolgozóknak. A tudományból merített tapasztalataimat és tudásomat átültettem a gyakorlatba, és ennek hála sikerült emberek ezreinek segítenem a hétköznapi problémáik tudományos megközelítéseivel. Ilyen háttérrel nyugodtan kijelenthetem, hogy tudok segíteni Neked is, és biztosan olyan ajándékot adsz majd a kiválasztott szerencsés illetőnek, ami hasznára válik!

a

Mit mondtak azok akik már megvásárolták?

a

Ferenczy Sándor
Ferenczy Sándor
“Mint teljesen amatőr és kezdő pálinka főző nagyon sok és hasznos dolgot tudtam meg a könyvből a főzésről és cefre készítésről. Nagyon nehéz kiemelni,hogy mi is a legfontosabb számomra a könyvben, Érdekes az alapanyag specifikus ismeretek+ajánlott hozzávalók rész. De érdekes a pálinka derítése és szűrés rész is.Szerintem egy nagyon fontos könyv különösen kezdőknek.”
Kemenes Lajos
Kemenes Lajos
Örömmel tartom kezemben kiadványukat, melyből sok hasznos ismeretre tettem szert a pálinkafőzés módjáról. Régóta foglalkoztat a téma, és a kézikönyv remek összefoglalás tudományosan megalapozva sok ábrával, tanáccsal, lépésről-lépésre haladva.
Nagy Csaba
Nagy Csaba
Ez a füzet egy lényegre törő, egyszerű ember számára is érthető módon van meg szerkesztve, szakmai részletekbe nem megy bele. A folyamatokat szépen levezeti, szép nyomdai munka!

a

KÖVETKEZŐ LÉPÉS: így fogod megkapni a kézikönyvet

a

Ahogy azt már említettem, teljesen ingyenesen fogod megkapni tőlünk, csupán annyit kérünk tőled, hogy fizesd a füzet szállítási költségét, ami bruttó 1.890 Ft. Neked tehát annyi a dolgod, hogy rákattintasz a piros gombra, megadod az adataidat és utánvétellel rendezed a költséget kézbesítéskor. A füzetet ezután 48 órán belül házhoz viszi Neked a futár.

pálinkafőzés

0 Ft

+ 1890 Ft szálltási költség

>> Küld el nekem a kézikönyvet!

Miért kell 1.890 Ft-ot fizetned egy INGYENES füzet szállításáért?

Nem szeretnénk hazudni Neked, mi MINDEN EGYES KIKÜLDÖTT FÜZETEN PÉNZT BUKUNK…

A füzet nyomdaköltségét, a hirdetési költségeinket mi álljuk és ez bőven 2000 Ft felett jár. A szállítási és csomagolási költség még erre jön rá és csupán ez az amit szeretnénk ha Te állnál.

Ugye elég korrekt ajánlat ez azért cserébe, hogy mi a több százezret érő tudásunkat adjuk oda INGYEN?

Ez az 1.890 Ft-os szállítási költség úgy áll össze, hogy:

 • 1.000 Ft-ot fizetünk a futárnak
 • 500 Ft-ot pedig a logisztikai cégnek aki a csomagolást és számlázást végzi,
 • a maradék költség pedig az ÁFA, ezt odaadjuk az államnak…

NINCS SEMMI ÁTVERÉS, ne is találgass…

Bizonyára kérdésként fogalmazódik meg benned, hogy miért adjuk oda Neked INGYEN a több százezer Forintot érő tudásunkat? Hol van az apróbetűs rész, a kiskapu? Miért éri meg nekünk pénzt bukni ezen?

NINCS semmi titok, őszinték leszünk veled:

 • 1. Mi is rengeteg segítséget kaptunk a mentorainktól és szeretnénk ebből visszaadni valamit a világnak. Tudjuk, hogy önzetlennek lenni ma az egyik legjobb befektetés.
 • 2. “Van ott még ahonnan ez jött.” Nem fáj odaadnunk a tudásunk egy szeletét ingyen, hisz bőven sok mindent tudunk még később is tanítani Neked.
 • 3. Tudjuk, hogy lesz még folytatás. Ha szeretni fogod azt amit tőlünk kapsz (márpedig fogod 🙂 akkor tuti, hogy kíváncsi leszel a többi anyagunkra is…
 • 4. Elegünk van a szájhősökből. Tele van az ország tanácsadókkal de alig tud valaki hiteles eredményeket felmutatni. Félrevezetik az embereket és ez nagyon nem oké… égető szükség van olyan anyagokra amik valódi segítséget adnak az embereknek!

1

unnamed1212

*A fenti gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat és hozzájárulsz ahhoz, hogy hírleveleket küldjünk számodra.

aaaaa

unnamed1111

a

Mit mondtak azok akik már megvásárolták?

a

Mayer Bertalan
Mayer Bertalan
“Köszönöm önöknek ezt a könyvet.kár,hogy már nem előbb tudtam hozzájutni. Mindent elmond,amire egy kezdő embernek szüksége van,hogy jobb cefrét tudjon csinálni.
További sikeres munkát kivánok.”
Elekes István
Elekes István
Nagyon nagy megtiszteltetés részemre, hogy megvásárolhattam a főzz pálinkát egyszerűen kézikönyv kezdő pálinkafőzők számára. Mivel , hogy én is kezdő pálinkafőző vagyok nagy segítség részemre. A kézikönyv tartalmilag a lényegre törekszik ami nagyon értelem szerűen van leírva. Az alapanyag előkészítésétől a jó pálinka elkészítéséig. Csak dicsérni tudom a kézikönyv szerzőit.
Lévai István
Lévai István
Köszönöm, hogy ráleltem az ön könyvére, és meg is rendeltem természetesen, igen sok tanulság van benne, az idei szezonban mindenképp használni fogom a könyvet, mert meggyőződésem,hogy csak így lehet igazi finom pálinkát előállítani! És természetesen az sem mindegy, hogy így igazán finom és egészséges pálinkát fogunk fogyasztani!