Alszesz leválasztás lépései és magyarázata
Ennyi időbe telik elolvasni a cikket: 7 perc Alszesz leválasztás Előző cikkünkben azt néztük meg, mi is történik a cefre első kifőzé [...]
Ennyi időbe telik elolvasni a cikket: 7 perc Alszesz leválasztás Előző cikkünkben azt néztük meg, mi is történik a cefre első kifőzé [...]
Vegyész-elektrokémikus doktorként, mindig egy kicsit máshogy álltam a pálinkafőzéshez, mint a legtöbben. Számomra ez is egy kísérlet vol [...]
1. pH érték beállítása A 3-3,2 körüli pH érték azért megfelelő, mert ezen érték körül még hatékonyan dolgoznak az élesztők és az ese [...]
Alább részlet a Quintessence Pálinka és Párlatverseny versenyszabályából ( bővebben elolvashatod itt). Bírálólap 20 pontos bírálat alap [...]