Mi az, amit rajtunk kívül senki más nem tanít meg neked, avagy…

Az a mezőgazdasági RENDSZER, ami hónapról hónapra egyre több profitot tesz a zsebedbe (és teljesen automatizálható)

Akár most kezded a mezőgazdasági vállalkozásod, akár már van tapasztalatod, ennek az oldalnak az elolvasásával egy új fejezetet nyithatsz a gazdaságod történetében.

[/fusion_separator] Amit most fogsz olvasni, örökre megváltoztathatja a saját- és a vállalkozásod anyagi helyzetét.

Azt a módszert fogjuk megmutatni Neked, amivel kis és nagy cégek itthon és külföldön egyaránt vagyonokat keresnek.

Ha megérted a zseniális stratégiájuknak a titkát, a Te legnagyobb problémád is az lesz, hogy miként növekedj olyan ütemben, ahogy a vevőid elvárják.

(Ezt nem csak úgy mondjuk, konkrét adatokat fogunk mutatni!)

A legtöbb mezőgazdasági tanácsadó csak morzsákat szór eléd, hogy apró lépésekben adja el Neked az információkat. Itt és most, láthatod a TELJES KÉPET, és mindezt ingyen odaadjuk Neked.

Miután végigolvasod ezt az oldalt, rá fogsz jönni, hogy miért nem jöttek eddig azok az eredmények, amik igazi áttörést jelentettek volna az önmegvalósításod felé.

Készen állsz?

[/fusion_separator]

 Tudás alapú gazdálkodás, kontra tapasztalat alapú gazdálkodás

Nagyon sokan dolgoznak a mezőgazdaságban, a saját kis gazdaságukban, ezzel biztosítva családjuk megélhetését. Ezt a munkát már 10-20 éve végzik, szinte monoton módon, évről évre ismételve a munkamenet minden fázisát. A türelem, a szorgalom, az összegyűjtött tapasztalat meghozta a maga gyümölcsét, sikerült elérni egy bizonyos életszínvonalat, saját magadnak és családodnak. Viszont az utóbbi években lehet Te is észre vetted magadon, hogy egyre fásultabban dolgozol, egyre nehezebb megoldást találni az újabb problémákra és kihívásokra. Nőtt a konkurencia a piacon, szélesedett a termékskála, új, divatos termékekkel (pl. édesburgonya, chili paprika, stb.), amelyek szintén szűkítik a lehetőségeidet a saját terméked eladására. Kinyíltak a külföldi termékek számára a kapuk, a szupermarketekben már nem csak a szomszédos de a távoli országokból behozott árukat  meg lehet venni, és sokszor még olcsóbban, mint amennyi a terméked önköltsége.

Fel tetted már magadnak a kérdést: mit csinálok ÉN rosszul?  A Válasz egyszerűbb mint hinnéd.

Miért fejlődik lassan egy gazdaság? Mert nem voltak bevezetve újítások, minden a tradíciókra, a megszokásra, a tapasztalatra épült. Gyakran halljuk azt a választ a gazdáktól, ha felkínálunk nekik egy új lehetőséget, -”miért költenék pénzt műszerekre, meg tudom én ezt csinálni mérések nélkül is. Nagyapám sem mért semmit! Feleslegesen kidobott pénz az ilyenbe való befektetés”.  Ez a tapasztalat alapú gazdálkodás. Ez a hozzáállás olyan, mintha nemet mondanánk a modern orvostudmány megoldásaira, és népi gyógymódokkal próbálnánk meg gyógyítani korunk betegségeit. Meg lehet próbálni, lehet lesz akinek sikerül is, de nem hosszú távon. Ha a gazda NEM AKAR TANULNI, akkor a fejlődésre is nemet mond.

Miért nem akar tanulni a gazda?

Mert a tanulás folyamatát még gyerekkorban, az iskolában megutáltatták vele. Szerencsések azok az emberek, akiknek olyan tanáraik voltak, akik érdekesen, tömören, mégis élvezettel mutatták be a gyerekeknek a tudás szépségét és hasznát. Legtöbben utáltuk a kémiát az iskolában, és mielőbb el akartuk felejteni az ott hallottakat. És mégis kénytelenek újra tanulni a kémiát gazdálkodásuk során, mert a kémia tanítja meg azt, hogyan kell pontos tápoldatot készíteni, hogyan kell kiszámítani a koncentrációkat, a talajba kivitt műtrágyák mennyiségét. Vagy egy másik példa.  Marketing, pénzügy, kontrolling? A legtöbb embernek még a hátán is fel áll a szőr az ilyen szavaktól. Minek nekem ilyennel foglalkoznom, ott van a könyvelőm, az ő dolga a papírokkal bíbelődni, van nekem így is annyi dolgom.

Mit ad Nekem a tanulás?

Ahhoz hogy segítsünk legyőzni azt a frusztrációt, ami esetlegesen benned van, a gyógyszer a tudás, pontosabban a TUDÁS ALAPU GAZDÁLKODÁS!  Nagyon jól tudja mindenki, hogyha visszagondol a múltjára, hogy  sok hibát követett el élete során. Mennyi energiát és pénzt megspórolhatott volna, ha akkor tudja azt, amit most. A tudás segít megjósolni és előrejelezni a jövőt.

Biztosak vagyunk a dolgunkban, hiszen vannak, akik előttünk járnak Európában, Amerikában, Ázsiában.  Sokszor irigykedve halljuk milyen hozamaik vannak az ottani Modern Gazdáknak, de a magas hozamok és az effektív gazdálkodás mögött megtalálhatóak:

  • a legújabb agrártudományi eredmények;
  • automatizált rendszerek a termelés és értékesítés minden szintjén, amelyek az emberi munkát helyettesítik, és sokkal effektívebben véghezviszik;
  • új gondolkozásra képes, nagytúdásu gazdák – a MODERN GAZDÁK!

konyvmockup

  • Bemutatja Neked a legfontosabb méréseket, amikkel akár duplázhatod a termésmennyiségedet

  • Kivitelezési tervek, 60 oldalon, szájbarágva

  • Elmondjuk, hogy mit kell tenned, te kivitelezed, és a terméseddel arányosan nőni fog a profitod is!

Kérem a könyvet!

Ha figyelmesen végig olvastad a fent leírtakat, akkor már csak egy kérdés van hátra… Hogyan tovább?

Először is meg kell határoznod a saját és gazdaságod jelenlegi helyzetét, tudnod kell, milyen szinten vagy. Mivel vannak sokkal jobban működő gazdaságok is mint a tiéd, ezért meg kell nézned a különbséget, miben vagy lemaradva. Ezután megtervezheted az útvonaladat, lebontva konkrét lépésekre, fázisokra, szintekre.

Ha már látod milyen lehetőségek vannak előtted, sokkal könnyebb eldönteni, mi legyen az első lépésed a jövő felé. A Modern Gazda program segít felzárkózni, megváltoztatni gazdaságod alapjait, mert olyan tudást kapsz tőlünk, amit tapasztalat útján, hosszú évek kemény munkáján keresztül szereztünk meg. Velünk gyorsan fogsz haladni. Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy év múlva garantálom Neked, hogy jobb eredményekkel, nagyobb optimizmussal, tudásvággyal fogod végezni munkádat.

Ezekre, és sok más kérdésedre is megtalálod a választ a Pénztermelő Növénytermesztés könyvben. Ez valójában nem is egy sima könyv…

Ez egy 50 oldalas lépésről lépésre útmutató, amit azért írtunk meg, hogy BÁRKI képes legyen elvégezni ezeket a méréseket, egyszerűen, és hatékonyan.

Egy biztos:

Ha tetszett, az itt látott gyakorlatiasság, akkor GARANTÁLOM, hogy a könyv is tetszeni fog.

Nem hiába mondják sokat, hogy a „leggyakorlatiasabb zöldségtermesztéses könyv”, mert ez volt a célunk. Olyan AZONNAL megvalósítható eszközöket és példákat adni a hazai növénytermesztőknek, amivel akár máról holnapra alkalmazható tudást kapnak.

Őszintén azt gondolom, hogy ha meg akarod tanulni, hogyan kereshetsz több pénzt növénytermesztéssel, akkor ennek a könyvnek az elolvasása a leglogikusabb, és legkifizetődőbb lepés most a számodra.

 

Nézd meg miket tanulhatsz a könyvből!