Ha videópárti vagy, akkor játszd le az alábbi videót(ajánlott, több információ hangzik el), ha inkább szöveget olvasnál, akkor pedig görgess túl a videón és olvass tovább!

Mezőgazdasági Mérések és a Biciklizés kapcsolata

Visszaemlékszel még arra, hogyan tanultál meg biciklizni? Gondolom , mindenki valamilyen szinten emlékszik arra az élményre, milyen volt mikor külső segítség nélkül sikerült megtartani az egyensúlyt két kereken és repülni, repülni a  villámgyorsan a bicikli segítségével. Milyen gyors volt számunkra az a sebesség!

De miért tanultál meg biciklizni?

 1. Az idősebb barátaid, testvéreid már bicikliztek, te meg csak irigykedve, sóvárogva nézted, hogy milyen jó nekik.
 2. Volt egy bicikli, hozzád megfelelő méretű, amelyiken meg lehetett tanulni biciklizni.
 3. Volt egy TANITÓ aki megtanított téged, biztosított, míg még nem sikerült a kerékpározás , hogy le ne ess, meg ne üsd magad.

Tehát a tanuláshoz 3 feltétel kell: akarni kell, legyen min tanulni és egy tanító, aki megtanít.

Nézzük az EC-mérést.

Láttad már, hogy szomszédod, ismerősöd, rokonod ,aki szintén növénytermesztéssel foglalkozik, valamit “méricskél” és okos kinézettel, büszkén adagolja a tápokat a tápoldatba.

Már gondolkodtál rajta, hogy , neked is kellene előrébb lépni és meg kell tanulni a méréseket. De:

 • szégyelled bevallani, hogy nem is tudod mit, hogyan, mivel kell mérni ;

 • még ha mérnél is valamit ,akkor sem tiszta számodra mit, hogyan is kell utána ebből értelmezni és csinálni.

 • Félelmeid vannak, lehet, hogy túl drága a műszer,

 • és ha megveszed és nem értesz hozzá, akkor csak port fogja majd fogni a polcon.

Nagyon kellene neked egy tanító, aki mint amikor biciklizni tanultál, megfogná a biciklit.

Jó hírem van.

A Modern Gazda célja  segíteni a tanulás folyamatában a gazdáknak, olyanoknak mint éppen te vagy. Mi segítünk megtenni az első lépéseket a mérések terén:

 • tanácsokat adunk, milyen műszert vásárolj, hogy ne pazarold el feleslegesen a pénzedet,

 • megtanítjuk lépésről-lépésre a mérések kivitelezését,

 • megtanítunk  a mérési eredmények értelmezésére

 • és ami legfontosabb az eredmények alapján történő korrekciókat a te munkádban, hogy növényeid még több profitot termeljenek neked.

Mi a következő lépés, amit meg kell tenned?

mezőgazdasági mérések

mezőgazdasági mérések

Megírtunk számodra egy csodálatos tankönyvet, pontosabban kézikönyvet. Ezt a könyvet imádni fogod. Vicces, de komoly anyagot fogsz villámgyorsan megtanulni. Élvezni fogod a tanulást ebből a könyvből, mert itt pont azt fogod megkapni, amiről már rég álmodoztál. Nem kell másoktól megtudni, hogyan is kell EC-t mérni ( nem csak EC-t , de pH-t, tápanyag szintet, nedvességtartalom szintet), és mit mi után és hogyan kell tenned. Többet tudsz majd a konkurensednél, te leszel az OKOSABB, ÜGYESEBB és ettől GAZDAGABB, mert ez a könyv segít neked profitot termelni.

Ugyanannyi munkával a növényeid többet termelnek majd Neked, mint most.

 A tudás más szintre emeli a te munkádat is.

Ez olyan, mint a betegnek a gyógyuláshoz különböző gyógyszereket kell bevenni, különböző dózisokban, megfelelő időintervallumokban. Ugyanúgy fogod Te is tudni, mint az orvos a beteg esetében, felállítani a diagnózist, mi kell a Te növényeidnek most és azt fogsz kivinni a talajba, amire szükségük van.

Ez viszont egy sor profit sokszorozó folyamatot indít el. Csökkennek a kiadásaid, nő termelékenység, nő a termés minősége, ezáltal az eladási ára is. Ebben a könyvben talál magának hasznos információt az is, aki már végez EC és pH méréseket.

Kérem a Könyvet!

Tanulj meg mindent amit tudnia kell egy gazdának a mezőgazdasági mérésekről gyorsan, érdekesen és érhetően. Egy jó minőségű ásó nagyjából 10000 Forintba kerül.
2500 Forintért olyan tudást kapsz, ami felér egy markolóval.

Most Ingyenes Kiszállítással!

Kérem a Könyvet!